Beleef de vughtse heide te voet

Hieronder staan 2 routes die u meenemen in een wandeltocht door de natuurpracht van de vughtse heide. Afhankelijk van de gekozen route kunt u gebruik maken van de gratis parkeerplaatsen tegenover ons restaurant en partycentrum.

Natuurhistorische wandeling

feest

Duur: ca. 1,5 tot 2 uur
Start:
parkeerplaats tegenover restaurant en partycentrum de Vughtse Heide

Korte omschrijving:

Deze route is samengesteld door de vereniging IVN/VN 's-Hertogenbosch. Zij willen mensen stimuleren op hun ontdekkingstocht door boeiende natuur. Hierbij gebruiken zij als invalshoeken educatie en bescherming. De routebeschrijving biedt dan ook zeer gedetailleerde informatie over de flora en fauna die u tijdens deze wandeltocht tegenkomt.

Download routebeschrijving: www.ivn-s-hertogenbosch.nl

NS Wandeltocht

feest

Lengte: 9 of 10 km (zelf te bepalen)
Start:
Centraal Station in Den Bosch

Korte omschrijving:

De NS heeft in samenwerking met het Wandelplatform-LAW wandeltochten uitgestippeld van station naar station. In de routebeschrijving vindt u uitgebreide informatie over natuur, landschap en bezienswaardigheden.

De routebeschrijving met betrekking tot de voormalige Lunetten in Vught vertelt het verhaal van de verdedigingswerken rondom de vestingstad Den Bosch.

Download routebeschrijving: www.eropuit.nl/wandelen

Tip: u kunt deze wandeltocht ook starten tegenover ons restaurant en partycentrum de Vughtse Heide. U kunt dan gebruik maken van de gratis beschikbare parkeerplaatsen.

Contact

de Vughtse Heide
Loonsebaan 155
5263 CN Vught
tel (073) 657 15 15
fax (073) 656 61 50 info@devughtseheide.nl