Vergaderen & Seminars

Ontspannen vergaderen in een sfeervolle omgeving? Uitgebalanceerd, verantwoord en heerlijk lunchen? En dit alles gecombineerd met verschillende 'buitenactiviteiten'? Kom naar Restaurant en Partycentrum de Vughtse Heide en stel samen met ons een gevarieerde vergadering of seminar samen.

Met ons restaurant en Partycentrum de Vughtse Heide beschikken wij over een ideale accommodatie voor uw succesvolle vergadering of congres. Centraal gelegen, omringd door schitterende bossen en natuurlandschap.

Multifunctionele, sfeervolle zalen met alle benodigde hulpmiddelen, een gezellig restaurant en een groot terras zorgen er - naast de kwaliteit van onze keuken- en bedieningsbrigade - voor dat u zich direct bij ons thuis voelt.

Centraal gelegen tussen ’s-Hertogenbosch en Tilburg, eenvoudig bereikbaar en toch temidden van een schitterend natuurgebied. Uiteraard beschikken wij over meer dan voldoende parkeergelegenheid.

Aarzel niet om ons te bellen. Wenst u nadere informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard staan wij ook altijd klaar om u persoonlijk rond te leiden.

Tot ziens in de Vughtse Heide!

Contact

de Vughtse Heide
Loonsebaan 155
5263 CN Vught
tel (073) 657 15 15
fax (073) 656 61 50 info@devughtseheide.nl